30-200 fő közötti létszám

30 fő alatti létszám

A Trapfactory-nél már belépéskor a recepción, majd a végtelennek tűnő, 3D falfestett folyosón és lépcsőkön, de még az egyedi hangulatban kialakított mosdókban is sejtelmes atmoszféra várja vendégeinket. Mindez hozzájárul, hogy a rendezvény helyszíne igazán maradandó emlékkel szolgáljon az ideérkezők számára.


A Trap Factory által kínált csapatépítő programok lelke a szabadulós és ügyességi játékokból álló játékparkunk. Összesen 8 telepített kijutós játékkal, 6 mobil szabadulószobával, virtuális valóság teremmel és 9-féle ügyességi játékkal rendelkezünk, a Csepel Művek területén kialakított, egyedi rendezvényhelyszínen.

A játékpark maximum 200 fő egyidejű befogadására alkalmas, valamennyi játéktípus (szabadulós játékok, virtuális valóság, ügyességi játékok, mobil kijutós játékok és kincskeresős játék) egyidejű felhasználása esetén. További, külsős programok igénybe vételével ennél nagyobb létszámú rendezvény megvalósítása is kivitelezhető.

A galériában pár kép a játékainkról.

Az űrlap elküldésével semmilyen kötelezettséget sem vállal semmire!

Kollégáink 1-2 munkanapon belül küldenek egy árajánlatot, és felteszik esetleges kérdéseiket.

Néhány kép az épületről.

Megalapítása óta megközelítőleg 1000 cég döntött a Trapfactory által biztosított rendezvényhelyszín mellett! A lista nívós összetételéről, a teljesség igénye nélkül itt bizonyosodhat meg.