Teljesen új és egyedi szolgáltatással, mobil szabaduló szobákkal elégítjük ki megrendelőink igényeit, az ország bármely területén. Legyen szó családi napról, egy vidéki szállodában megrendezett csapatépítő programról, egy vállalatnál házon belül megtartott konferencia színesítéséről, vagy egy komplex csapatépítő kiegészítő programjáról, mobil szobáink bármely szituációban tökéletesen teljesítenek.

Mindegyik mobil szabaduló szobánk egy sátorban kerül telepítésre, így megadva valóban a telepített kijutós játékok adta élményt. A sátrak egyedi oldalfalakat kapnak, melyeknek természetesen aktív szerep jut a kiszabadulásban. A játékok üzembe állításához mindössze 220V-ra van szükség.

A játékidő a csapatépítő program létszámának függvényében, a megrendelői igényeknek maximálisan eleget téve, 20-45 perc között változtatható. Kis létszámú rendezvény esetén van idő a hosszabb játékokra is, több száz vagy ezer fős rendezvények esetén azonban az a cél, hogy minél többen kipróbálhassák a különleges élményt, ezért rövid játékidőhöz igazítjuk a szobák menetét.

Igény esetén, felár ellenében szobáink elemei, vagy teljes egésze személyre szabható, hogy illeszkedjen a megrendelő arculatához.

Ajánlatkérés : sales@trapfactory.hu