Miért érdemes csapatépítést szervezni?

A technika világában élünk, így könnyen előfordulhat, hogy bár a napot emberek között töltjük, valójában magányosak vagyunk. Az irodai kollektíva, az iskolai csoport, vagy az egy kirendeltségen dolgozó kollégák a munka hevében gyakran elfelejtenek megismerkedni egymással. Ha zavart hangulatban telnek a közös ebédek, ha nem esik jól beülni valahová a többiekkel egy fárasztó nap után, vagy úgy érzed, nem hívhatod fel a kollégádat, amikor problémád van, itt az ideje a csapatépítésnek!

A közös tevékenységek során új oldalatokról ismerhetitek meg egymást. A szabadulós szobában csak együttműködve tudjátok megoldani a feladatokat. Ahhoz, hogy teljesítsétek a kihívást, mindenkinek szerepet kell vállalnia a munkában. Ez pedig azt jelenti, hogy olyan emberekkel is együtt kell dolgoznod, akikkel egyébként alig beszélnétek egymással. A küzdelem elindítja a szervezet adrenalin-termelését, ez pedig segít a gátlások leküzdésében – így könnyebb a közös hangot megtalálni.

Miért épp kijutós játék legyen a csapatépítés témája?

A jó csapatépítés mindenkinek sikerélményt és önbizalmat ad. A közös tevékenység akkor éri el igazán a célját, ha a hétköznapokban megszokott erőviszonyok átalakulnak és mindenki azt a feladatot vállalja magára, amelyiket a legjobban el tud végezni.

A kiszabadulós játékok előnye, hogy a játékosok olyan szituációban találják magukat, amely mindannyiuk számára idegen. Egy új környezetben mindenki másképpen viselkedik, mint ahogyan azt a hétköznapokban megszokhattuk. A játékokhoz sem komoly fizikai erőre, sem mély műveltségre nincs szükség – nem árt viszont egy kis logika, türelem, koncentráló képesség, és gyors felfogókészség, vagyis csupa olyasmi, amivel mindenki rendelkezik.

A játékosoknak a környezetet alaposan feltérképezve, a legkülönfélébb logikai feladványok segítségével, zárak, lakatok, kulcsok, kódok megfejtésével kell kiszabadulniuk a rendelkezésre álló idő alatt. Csapatmunka nélkül szinte esélytelen a kijutás! Szoros együttműködés szükséges a játékosok között a siker eléréséhez, így a szórakozáson túl a kijutós játék kiválóan alkalmas csapatépítésre is.

A csapatépítés haszna a gyakorlatban

A csapatépítés nem csak az ismerkedésről szól. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy-egy jó hangulatú összejövetelnek a munkában, tanulásban, a mindennapokban is haszna van.

  • Javul a résztvevők közötti kommunikáció, jobban megértik egymást, gyorsul az információk átadása.
  • Egymás megismerésével könnyebb elosztani a feladatokat, megszervezni a közös munkát.
  • A résztvevők jobban bíznak egymásban, jobban ki tudják használni a csoportban rejlő erőforrásokat.
  • A résztvevők támogató környezetet teremthetnek egymás számára, ezáltal csökken a munkahelyi stressz.


Mekkora területen zajlik a játék?

Több cég foglalkozik kijutós játékok szervezésével, de mi a Trap Factorynál ennél többet nyújtunk!

8 különböző stílusú pályával, virtuális valóság játékteremmel, egyedileg tervezett ügyességi játékokkal, személyre szabott logikai fejtörőkkel az egyetlen, amely indusztriál rendezvénytermének, konferenciatermének és kiszolgáló helyiségeinek köszönhetően alkalmas nagy létszámú csapatépítő tréningek lebonyolítására is.

Lehetőség a szórakozásra, lehetőség a csapatépítésre, a kellemes környezet és a profi kiszolgálás komoly tárgyalásoknak, konferenciáknak, céges rendezvényeknek is teret biztosít.

Ha magánemberként érdeklődik a játékaink iránt:

A Pályáink menüpont alatt tájékozódhat a szabad időpontokról.

Céges rendezvények esetén:

Vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a sales@trapfactory.hu email-címen, vagy a lent található űrlap segítségével, ahol az igények pontos feltérképezését követően személyre szabott árajánlatot adunk!

Az élményfaktor nálunk garantáltan magas! A meglepetésekből, szellemi kihívásokból, rejtélyes részletekből sosincs hiány!

Trap Factory rendezvényhelyszín Budapesten

Kiszabadulós játék és csapatépítés

Az űrlap elküldésével semmilyen kötelezettséget sem vállal semmire!

Kollégáink 1-2 munkanapon belül küldenek egy árajánlatot, és felteszik esetleges kérdéseiket.