Kijutós játék

Agytorna és csapatmunka tökéletes ötvözete

A játékosoknak egymással szorosan együttműködve, a környezet alapos feltérképezésével és változatos logikai feladványok segítségével kell kiszabadulniuk a tematikus szobákból – mindezt a megadott idő kínos sürgetésében. A felfokozott hangulat garantált!

Mekkora területen zajlik a játék?

Közel 400 négyzetméteres pincerendszer kellemesen elegyíti a modern stílust az ipari hangulattal. Nemcsak a kiszabadulós játékoknak teret biztosító 8 pálya, hanem a konferenciaterem és a különböző rendezvények lebonyolításához szükséges kiszolgálóhelyiségek is harmonikusan vegyítik ezt a két pólust. Aki különleges és impozáns rendezvényhelyszínt keres, annak mindenképp érdemes eljönnie hozzánk!

Gyakran ismételt kérdések a kiszabadulós játékról:

Gyerekek is játszhatnak?

Pályáink önállóan már 13 éves kortól kipróbálhatóak, szülői felügyelettel pedig a kijutós játéknak nincs alsó korhatára. A szabadulószobát nálunk nem félelmetes fény- és hanghatások, vagy a folyamatos stressz teszi izgalmassá. Nálunk önmagunk legyőzése adja az élményt, ez pedig korosztálytól függetlenül érdekes feladat.

Külföldieknek is elérhető a játék?

A szabadulós játékot nálunk angol nyelven is kipróbálhatjátok. Elhoznátok külföldi barátaitokat? Tegyétek bátran!

Lehet készülni a játékra?

A kijutós játékra nem igazán lehet felkészülni, hiszen ez a játék éppen a váratlan kihívásokról és az ismeretlen dolgok felfedezésének izgalmáról szól. Az ilyen típusú játék egyik nagy előnye, hogy nincs szükség hozzá különösebb műveltségre, nyelvtudásra, speciális ismeretekre. Éppen ezért gyerekektől a nyugdíjasokig bárki élvezni fogja a feladatokat.

Milyen ruhát érdemes felvenni?

A kijutós játék bármilyen ruhában játszható, hiszen a pályáinkon nincs csúszás-mászás, nem fröcskölünk le, nem kenünk össze senkit – azt viszont nem garantáljuk, hogy senki sem izzad meg az izgalomtól. Szerintünk a játék kényelmes, hétköznapi ruhában a legélvezetesebb. Érdemes olyat viselni, ami sem a saját, sem a társaink gondolatait nem zavarja össze ;).

Milyen a jó kiszabadulós játék?

Izgalmas, kihívásokkal teli, motiváló és hangulatos… Egy jól megtervezett kijutós játék után a csapat minden tagja kellemesen elfárad, és úgy érzi, sikerélménnyel és a csapatmunka örömével gazdagodott.

Egy jó kijutós játék még akkor is pozitív tapasztalatnak kell, hogy számítson, ha végül nem sikerül elhagyni a szobát. Hogyan lehet ezt elérni?

A játékosokat nem hozzuk kellemetlen, megszégyenítő helyzetbe. A játék során az számít, ki miben ügyes, és nem az, hogy mi nem sikerül.

A kijutós játék során mindenkinek kínálunk feladatot, úgy állítjuk össze a pályát, hogy mindig, mindenkinek részt kelljen venni a közös munkában.
Nem ijesztgetünk, de sejtelmes és hangulatos környezetet teremtünk, hogy mindenki igazán beleélhesse magát a játékba.

Modern rendezvényhelyszín industrial köntösben

Akár játszani szeretne egy jót barátaival, akár csapatépítéshez keres rendezvényhelyszínt, készséggel állunk rendelkezésére.

Vajon hogy néz ki egy 20 m hosszú folyosó 3D festésben? Hogyan alkotnak páratlan összképet a retro stílusú, fekete-fehér csempék a modern designlámpákkal? Milyen érzés a beltérre lépve az utcán érezni magunkat? Jöjjön el, és minden kérdésére választ kap – higgye el, nem fog csalódni!

Trap Factory rendezvényhelyszín Budapesten

Kiszabadulós játék és csapatépítés


Íme néhány kép, kedvcsinálónak, a teljesség igénye nélkül. Ha többre vagy kíváncsi gyere el és nézd meg a saját szemeddel :)