Vállaljuk esküvők szervezését, teljes körű lebonyolítását.

Indusztriál rendezvénytermünk és egész létesítményünk olyan hangulatot biztosítanak leendő esküvője helyszíneként, melyhez foghatót sehol máshol nem talál.

Különleges hordó lámpatesteink, kézzel festett téglás falfelületeink vagy éppen a 153 Edison stílusú izzó mind-mind olyan elemek, melyek garanciák az egyediségre.

Ha szeretne kitűnni a tömegből és nem a szokványos, barátok által megosztott esküvői képekhez hasonlókat látna viszont az Ön legszebb napjáról, akkor ne keressen tovább, megtalálta a megfelelő céget.

Hangulat, ami magával ragad

Ha olyan esküvőre vágyik, ahol nem kell a vendégeknek feszengeni, ahol a barátságos közeg és a meghitt elegancia kéz a kézben jár, akkor foglalja le már most jövő évi időpontját!

Az indusztriál környezet durvaságát tökéletesen finomítják a textilek és a csodás dekoráció, léleksimogató végeredményt biztosítva boldog párjainknak.

Egy barátságos helyszín kiváló extrákkal



A Csepel Művek területe gyakori helyszíne esküvői fotózásoknak.

Ezen adottságon felül rendezvényhelyszínünk egyben az ország legnagyobb szabadulós játékparkja is, így nálunk megoldott, ami a legtöbb esküvő alkalmával problémát jelent: a vendégsereg lekötése, mialatt az ifjú párt fotózzák.

Változatos élményparkunkban garantáltan jól szórakoznak majd a vendégek, így kiváló hangulatban vághatnak neki az este további részének.

Kérem engedje meg, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot és elküldhessük részletes bemutatkozó anyagunkat, melyet az szaamria@gmail.com címen igényelhet!

Vagy ha szeretne többet megtudni hívja Szilvási Annamáriát, a +36-30/399-5605 telefonszámon!