A Trap Factory által nyújtott, változatos és felejthetetlen csapatépítő programok egyike a 9-féle, saját fejlesztésű ügyességi játékot magába foglaló játéktér. A program résztvevői kisebb, általában 4-6 fős csapatokra bontva tesztelhetik ügyességi képességeiket. Minden csapatot egy moderátor segít, aki a feladatok pontos ismertetésén túl az legjobb időket is méri.

Katapulttal labdákat lőni, döntött asztalon ping-pong labdákat fújni, egy labirintus útvesztőjén mihamarabb végigérni vagy épp legyőzni a gyűrűk urát – a legkülönfélébb kihívások várnak a csapatépítő program résztvevőire.

A feladat egyszerű, minden egyes játék célját a lehető leghamarabb teljesíteni. A csapatok legjobb eredményei krétatáblákra kerülnek kiírásra, így folyamatosan nyomon tudják követni, hányadán is állnak az adott pillanatban.

A visszafogottan kezdő csapatokból hamar előtör a versenyszellem, így a csapatépítést általában buzdító bekiabálások, odaadással szurkoló csapattársak és jó eredményeket övező őrjöngés jellemzi. Mindenkinek ajánljuk, aki garantáltan szeretné elfelejteni a napi problémákat és csakis a csapat épülésére szeretne fókuszálni!

Ajánlatkérés: sales@trapfactory.hu

+3620 985 8118